Η Εταιρία

Το κτηματομεσιτικό γραφείο Genius Real Estate ξεκίνησε την λειτουργία του το 2010  στο Ν. Λέσβου μπαίνοντας δυναμικά στον χώρο των αγοροπωλησιών ενώ παραμένει εξίσου και για την μίσθωση  ακινήτων.  Στα πλαίσια ανάγκης  ανάπτυξης του χαρτοφυλακίου δημιουργήθηκε το δεύτερο γραφείο στο Ν. Αττικής. 

                          Η  Genius είναι και έχει την λύση

Η Genius διαθέτει ένα μεγάλο αριθμό ακινήτων σ’ ένα  πλήρες χαρτοφυλάκιο  παντός τύπου εντός και εκτός Αττικής. 
Μονοκατοικίες, Μεζονέτες, διαμερίσματα, εξοχικές κατοικίες, καταστήματα , επαγγελματικούς χώρους, γραφεία κτλ
Η αξιοπιστία των συναλλαγών μας , η ευελιξία στα εκάστοτε δεδομένα στην μίσθωση ή στην αγορά  ακινήτων είναι οι λόγοι που θα σας οδηγήσουν να εμπιστευτείτε εμάς στην ανάθεση της προσφοράς του ακινήτου σας. 
Αν ενδιαφέρεστε να αγοράσετε ή να μισθώσετε ένα ακίνητο εμείς καταγράφουμε με ακρίβεια τις ανάγκες σας και σας προτείνουμε αυτό που είναι πλησιέστερο  των απαιτήσεων σας. Οργανώνουμε ραντεβού στις ώρες που εσείς είστε διαθέσιμοι ενώ σε όλες τις  συναντήσεις είναι παρόν έμπειρος συνεργάτης μας για να διαπραγματευτεί καλύτερα με τον ιδιοκτήτη την προσφορά σας.
Κάθε φορά που ένα νέο  ακίνητο καταχωρείται στο χαρτοφυλάκιό μας , εμείς σας ενημερώνουμε άμεσα με  όποιον τρόπο εσείς επιλέξετε. 

Αν ενδιαφέρεστε να πουλήσετε το ακίνητό σας εμείς είμαστε κοντά σας αποτελεσματικά αμέσως  μετά την καταχώρηση του ακινήτου σας στο χαρτοφυλάκιο μας. Αρχικά φωτογραφίζουμε τον χώρο σας επαγγελματικά  και το συνοδεύουμε με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες στην Ιστοσελίδα μας. Το ακίνητό σας  θα δημοσιευτεί σε μία σειρά από σελίδες αναζήτησης ακινήτων με αποτέλεσμα την μεγάλη προβολή και διαφήμισή του χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση. 
Στην συνέχεια ενημερώνουμε άμεσα  όλους τους υποψήφιους πελάτες  μέσω  διαφημιστικού υλικού. 
Είμαστε στην διάθεση σας 
1. Για την αγορά , την πώληση ή την μίσθωση κατοικιών ή επαγγελματικών χώρων. 
2. Εκτίμηση ακίνητης περιούσιας με επιστημονικές και σύγχρονες μεθόδους συλλογής και αξιολόγησης συγκριτικών στοιχείων.

Ενώ παρέχουμε στους πελάτες μας
1. Συμβουλές για  την  προώθηση του ακινήτου τους
2. Νομικές συμβουλές από συνεργαζόμενους δικηγόρους και συμβολαιογράφους.
3. Τεχνικές συμβουλές , μελέτες ανάπτυξης και αξιοποίησης ακινήτων
4. Πιστοποιητικά  ενεργειακής απόδοσης
Προβολή ΑκινήτουΑΝΑΖΗΤΗΣΗ


Προτεινόμενα